Poslanstvo

Človek je celota

To je osnovno vodilo ekipe Formanatura.

Šele ko vsi elementi celote delujejo v sožitju, lahko govorimo o usklajenosti, ki prinaša zdravje, energijo in zadovoljstvo. Življenje sodobnega človeka je na nenehnih preizkušnjah, pod pritiski in časovnimi omejitvami. In to so okoliščine, v katerih se lahko začne ravnovesje rušiti, na začetku včasih tudi precej neopazno. Pojavijo se pomanjkanje energije, nerazpoloženost, občutki neugodja, okorelost in bolečine.

Veliko ljudi se telesa in psihe ter njune povezanosti zave šele, ko se pojavijo težave. Veliko bolje je seveda, če do tega ne pride, a je vsem nam dobro znano, kako težko je ob tempu, ki ga živimo, izpolniti vse dobre sklepe o telesni pripravljenosti, zdravi prehrani, skrbi za telo …

Ekipa FormaNatura vam zato ne ponuja izpolnjevanja dobrih sklepov, temveč vam pomaga vzpostaviti način življenja, kjer se z vsem naštetim ni treba posebej ukvarjati, temveč počasi in neopazno postane del vsakdana.

V pogovoru z osebnim trenerjem, ki mu pri nas pravimo tudi osebni skrbnik, nam zaupate svoje želje in cilje na tem področju, svoje navade in razvade … Na osnovi tega pogovora in ocen, ki sledijo, vam pripravimo individualni program.

V naši ekipi so strokovnjaki za osebno trenerstvo, fizioterapijo, prehrano, psihoterapijo in masažo. Vse skupaj je v učinkovito celoto združil osebni trener in avtor programa FormaNatura Miha Šumak, ki je sklenil svoje bogate izkušnje, znanje in predanost deliti z vami. Zagotavljamo vam, da boste uživali v novem načinu življenja, pa tudi na poti, ki vas bo pripeljala tja.

Že stari Grki so dejali: »Zdrav duh v zdravem telesu. In imeli so prav.«